Tex-Mex to go

Voor onze zelf bedachte recepten zijn de ingrediënten zoveel mogelijk biologisch.
We hebben ook een ruime keuze aan vegetarische en vegan gerechten.

Tomatillo Tex-Mex to Go

Kip

Onze kippen zijn afkomstig van de natuurslager en hebben een dierwaardig bestaan gehad. Ze hebben ruimte gehad om lekker in de grond te kunnen pikken, om op zoek te gaan naar zaden en ander eetbaars. Ze hebben alleen vegetarisch voedsel gekregen (zonder vismeel) en hun vlees is puur en smaakt zoals kippenvlees moet smaken; kiplekker.

Varkensvlees

Onze carnitas is afkomstig van varkens die verzorgd worden door boeren die om hun varkens en hun gezondheid geven. De varkens kunnen naar buiten, met hun neus in de grond wroeten en op natuurlijk wijze samen met andere varkens leven. Wij denken dat varkens op deze manier gelukkiger en gezonder zijn en dat dat ook voor beter varkensvlees zorgt.

Steak

Voor onze steak zijn we altijd op zoek naar de malste en meest smaakvolle rib-eye.

Kaas

Voor de kaas gebruiken we een combinatie van Cheddar en jong belegen. Dagelijks vers geraspt!

Sla

Wij gebruiken Bindsla, ook wel Romano of Romeinse sla genoemd. Wij gebruiken deze sla, omdat die ook in je burrito of taco lekker stevig en knapperig blijft. We proberen deze sla ook zoveel mogelijk biologisch in te kopen.

Bonen

Onze zwarte bonen staan net zo lang te pruttelen in een vegetarische bouillon met uien, knoflook en kruiden tot ze zacht genoeg zijn en toch niet uit elkaar vallen. Door sommigen beschreven als de beste zwarte bonen die ze ooit gegeten hebben!

Rijst

Een paar keer per dag koken we de rijst. We voegen er wat knoflook en een beetje limoensap aan toe om het helemaal af te maken.

Guacamole

Onze guacamole maken we meerdere keren per dag. We gebruiken alleen avocado’s die qua smaak (nootachtig-fris) en structuur (zijdeachtig) voldoen aan de strenge Tomatillo-eisen. Met tomaten, ui, limoensap en knoflook worden ze tot een puree gemaakt. Wat koriander erbij maakt het helemaal af. Geniet er lekker van!

Tomatillo Tex-Mex to Go

Powered by Connect24-7

Supported by Allin1POS